KOÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
/ Haberler

Merkez Kütüphanede “81 İlde Kitap Okuyoruz” Etkinliği Düzenlendi

Kütüphane Haftası kapsamında 27 Mart Çarşamba saat 12:30-13:00 arasında Umuttepe Merkez Kütüphanesinde tüm Türkiye ile eş zamanlı gerçekleştirilen “81 ilde kitap okuyoruz” okuma etkinliği Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK ve Daire Başkanımız Bilal Yavuz DEMİRKAYA’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Bu yıl 13.’sü düzenlenen okuma etkinliğinin teması “Sürdürülebilir bir dünya için kitap okuyoruz” olarak belirlenmiştir. Okuma etkinliğinin ardından 2023 yılında en çok ödünç işlemi yapan okuyucularımıza Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK tarafından teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeler takdim edildi. Göktuğ Koleji öğrencilerinin kütüphane ve sergi gezisinin ardından öğrenci kulüplerinin stant gezisi ve toplu fotoğraf çekimleri ile etkinliklerimiz sona erdi. 81 İlde Kitap Okuyoruz” etkinliği ve 60. Kütüphane Haftasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, herkese kitaplarla dolu bir hayat dileriz.