KOÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
/ Haberler

Üniversitemizde, Kütüphane Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor

Bu yıl 60. Kütüphane Haftası, Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinlikler kapsamında Küratörlüğünü Doç. Dr. Nermin DEMİRKOL’un yaptığı KOÜ Öğrencileri “Atıklar Sanata Dönüşüyor” İleri Dönüşüm Sergisi ve yine Doç. Dr. Nermin DEMİRKOL ile Arş. Gör. Aykut HIZLIOK ve KOÜ GSF Seramik Bölümü Öğrencilerinin katkılarıyla “Dip Çamurundan Sanata” Seramik atölye çalışması gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bilal Yavuz DEMİRKAYA ve Doç. Dr. Nermin DEMİRKOL’un konuşmalarının ardından belge takdimiyle devam edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK, Genel Sekreter Mustafa EREN, Daire Başkanımız Bilal Yavuz DEMİRKAYA, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Alparslan OKÇU, Şube Müdürü Neriman AŞKAR, Şef Tarlan KARADEMİR, Referans ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlumuz Kütüphaneci Ayşe BAYRAK DUMAN ile diğer yöneticiler tarafından sergi ve atölye çalışmasına katkı sağlayan hocalarımıza ve KOÜ GSF Seramik Bölümü Öğrencilerine teşekkür belgeleri takdim edilirken, etkinliğe kullanıcılarımızda yoğun ilgi gösterdiler. Biz de Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi olarak bu güzel sergi ve atölye çalışmasına emek veren hocalarımız Doç. Dr. Nermin DEMİRKOL ile Arş. Gör. Aykut HIZLIOK ve KOÜ GSF Seramik Bölümü Öğrencilerine de katkıları için teşekkür ederiz.