Mobil Cep Kütüphanem uygulaması

YORDAM otomasyon firması işbirliği ile kütüphaneyle ilgili işlemlerin mobil cihazlardan yapılmasını sağlayan ''CEP KÜTÜPHANEM'' uygulaması kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur.

Uygulamadan yararlanmak isteyen kullanıcıların Google Play Store veya Apple Store’dan  “Cep Kütüphanem”  adlı uygulamayı akıllı telefonlarına veya tabletlerine yüklemeleri ve ayrıca Üniversitemiz kütüphane otomasyon sistemine üyelik aktivasyon işlemlerini gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Aktivasyonu gerçekleştirmemiş olan kullanıcılarımızın ilgili kütüphanenin ödünç verme birimine kimlikleri ile birebir başvuru yapması gerekmektedir. Web üye oturumunu açarak yapabileceğiniz tüm işlemleri Cep Kütüphanem uygulaması üzerinden de yapabilirsiniz.

Mobil Cep Kütüphanem uygulaması ile;

► Seçeceğiniz kütüphanelerden eş zamanlı katalog taraması yapabilirsiniz.
► Üye olduğunuz kütüphanelerde çevrimiçi işlemlerinizi cep telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz.
► Ödünç aldığınız kitaplar varsa, sürelerini uzatabilirsiniz.
► Ödünç alınan kitaplar ve diğer hatırlatmalar için otomatik uyarılar alabilirsiniz.