Kütüphanemize Ziyaret : ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD Okulu

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD İlköğretim Okulu Kütüphane Kulübü öğrencileri 22.03.2017 Çarşamba günü saat 11.00’de Umuttepe Merkez Kütüphaneye kütüphane ziyareti gerçekleştirdiler.

Kütüphanemiz hakkında genel bilgiler verdiğimiz ve okuma salonlarını gezdirdiğimiz öğrencileri kütüphanemizde yarı zamanlı çalışan öğrencilerle tanıştırdık. Kütüphanemizin sınıflama sisteminden ve ödünç verme işlemlerinden bahsettik. Öğrenciler hep birlikte Daire Başkanımız Perihan Semerci ile kütüphanenin işleyişi hakkında bir söyleşi gerçekleştirdiler.  Daha sonra kütüphanemizin farklı birimlerine dağılan öğrenciler, hazırladıkları soruları birimlerimizin sorumlu personeline yönelttiler. Yapılan küçük röportajların ardından anı olarak hediye ettiğimiz kütüphane ayraçları ile kütüphanemizden ayrıldılar.