Kütüphanemize Ziyaret : Özel Nadide İlkokulu

Özel Nadide İlkokulu, 3. sınıf öğretmen ve öğrencileri, 10 Nisan 2018 tarihinde, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kütüphanemizi ziyarete geldiler. Saat 10.30 ve 13.30'da iki grup olarak gerçekleştirdikleri ziyarette, Danışma ve Halkla İlişkiler Sorumlu Kütüphanecimiz Yasemin Şahin tarafından kütüphanemizin genel tanıtımı yapıldı.
Halk Kütüphaneleri, çocuk kütüphaneleri ve üniversite kütüphaneleri ayrımından bahsedildi. Kitap, e-kitap, süreli yayın gibi bilgi kaynağı türleri konusunda soru cevap ile gelişen anlatımlar yapıldı. Birlikte merkez kütüphanemizin okuma salonlarını gezdik ve kitapları ilgiyle incelediler.

Miniklere kütüphanemizin ayraçlarını ve okullarının kütüphanesine hikaye kitabı hediye ettik.
Ziyaretleri için minik okurlara ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.
fotoğrafların devamı için tıklayınız.

Not: Fotoğraflar için yarı zamanlı çalışan öğrencilerimiz Esra Güngör, Rabia Yaşa'ya teşekkürler.