Kütüphane Haftası Yarışması - 2018

Kocaeli Üniversitesi Merkez Kütüphanesi fuaye alanında, 'Kütüphane Haftası Köşesi'nde bulunan 14 kitabın toplam sayfa sayısını doğru tahmin edenlere sürpriz hediyeler verildi.

27 Mart-1 Nisan tarihleri arasında yapılan yarışmaya katılan kullanıcılarımız, Merkez Kütüphanesi girişinde bulunan Kütüphane Haftası Köşesi'ni ziyaret ederek ad-soyad ve telefon numaralarını yazıp kutuya bıraktılar.

Her öğrencinin bir kez katılma şansı bulunan yarışmanın sonuçları ise 2 Nisan'da açıklandı. Toplam 447 kişinin katıldığı yarışmamızda geçerli oy sayısı 404 olarak belirlendi.

Toplam sayfa sayısı olan 4283’e en yakın tahminlerde bulunan katılımcılardan 16 kişiye hediyelerini teslim ettik.

İlk 5 rakam kadar yakın tahminde bulunan 6 kullanıcımıza, Kütüphanemizin Teknik Hizmetleri Birimi personelleri tarafından alınan iki kişilik tiyatro bileti ve kitaplar; diğer kazananlara da yine kitaplardan oluşan hediyeler teslim edildi.

Katılan herkese teşekkür ediyoruz.