Kütüphanemize Ziyaret : Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İzmit Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 29 Mart 2018 tarihinde, Kütüphane Haftası olması nedeniyle ziyarete geldiler. Saat 10.30'da yaptıkları ziyarette, okullarının en çok kitap okuyan, kütüphane kulübüne üye olan ve başarı oranı yüksek öğrencilerine, Danışma Kütüphanecimiz Yasemin Şahin tarafından kütüphanemizin genel tanıtımı yapıldı, katalog tarama ve LC sınıflama sistemi hakkında bilgi verildi. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü lisans programı tanıtıldı. İlerde tercih yaparken rehber olması için mesleğimiz tanıtıldı. Kitaplarımızı ilgiyle inceleyen öğrencilerimizle merkez kütüphanemizin okuma salonlarını gezdik. Dikkatli Okuyucu Köşesini tanıttığımız öğrenciler, bu bölümde yer alan bağış verilebilir kitap ve dergilerden bir anı olarak aldılar. Kütüphane Haftası köşesinden de bu haftaya özel düzenlediğimiz yarışmaya katılan öğrencilerin yarışmayı kazanmalarını ümit ediyor, ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

fotoğafların tamamı için tıklayınız.